Branco van den Boomen - Ajax

 23 augustus 2022 de dag dat wij in gesprek kwamen met ''Branco van den Boomen''. Een profvoetballer op hoog niveau. Iemand die in Frankrijk de spotlight weet te raken met zijn rechterbeen. Een middenvelder die je niet uit het oog verliest. Een speler die vanaf 1 juli 2023 te zien is bij Ajax. Maar wat zeg je tegen een persoon die zo ver weg klinkt?

Ken je de uitdrukking: ''Niet geschoten is altijd mis'' dat is de gedachte waar wij mee opstaan. Het gesprek begon gewoon zoals ieder ander gesprek zou beginnen. Uiteraard ben je zenuwachtig en hoop je dat je een berichtje terug krijgt want dat is nog maar de vraag. Wij zijn 2.30 uur verder, Branco reageert en toont interesse. Hoe meer wij praten hoe interessanter het wordt want misschien vind Branco de naam niet mooi? of pakt het logo hem niet? is de kwaliteit wel goed? 

Wij, net zoals onze trouwe klanten staan meer dan 100% achter het merk en Branco ook! Uiteindelijk hebben wij een heel leuk pakketje naar Branco mogen sturen en heeft hij al onze vragen kunnen beantwoorden. 

Branco van den Boomen (Middenvelder - Ajax)