Cabaretier Roué Verveer

Beste Lezer,

Met trots willen wij mededelen dat ook Roué Verveer, Eén van de meeste bekende cabaretiers van Nederland is gezien in ons kledingmerk Chaperon Rouge! 

Op 1 juni 2022 was ik bij één van zijn shows. Op deze dag heb ik Roué in het echt mogen ontmoeten. De ontmoeting was niet gepland, ik kwam hem namelijk na de show tegen en heb hem aangesproken. 

Wij raakte aan de praat over de show en over koetjes en kalfjes. Dat was voor mij het perfecte moment om Chaperon Rouge te vertegenwoordigen. Ik draag natuurlijk ons eigen merk dus het viel hem meteen op. Na zijn interesse te hebben opgewekt is er een geweldige communicatie ontstaan.

Chaperon,

Tim

#RoueVerveer #toppers #acteur #presentator #komiek #leefenlach

 

                                 Roue Verveer Komedie Cabaretier toppers